Президентът на Интер Ерик Тохир обясни, че клубът се нуждае от три нови попълнения преди идния сезон. Той подчерта обаче, не става дума за каквито и да е играчи, а за такива, които притежават талант и харизма.

„Нерадзурите“ завършиха на 4-о място в Серия А за сезон 2015/2016, което може да се отчете за провал, тъй като целта пред тях беше класиране за Шампионската лига. Това означаваше, че тимът трябва да бъде минимум трети. Това в същото време означава, че Интер ще отчете и сериозна финансова загуба.

Въпреки това Тохир гледа с оптимизъм към следващата кампания. „Манчини има още година по договора си, той е страхотен треньор“, каза индонезиецът.

„Има за какво да съжаляваме, но ако седнем да се оплакваме, това няма да реши проблема. Имаме огромна вяра в Манчини, искаме да му позволим да покаже максимума си. Трябват ни две или три попълнения, които разполагат с определени нива на талант и харизма. Точно сега на отбора му липсва идентичност. Нужни са ни лидери, които да ни помогнат да постигнем целите си. Тук вече играят важни футболисти като Иван Перишич, Жофри Кондогбиа и Мауро Икарди. Трябва да ги задържим“, завърши Тохир.