Президентът на Интер Ерик Тохир заяви категорично, че Роберто Манчини остава треньор на отбора, а Мауро Икарди няма да бъде продаден, въпреки засиления интерес към аржентинския нападател от страна на Наполи.

Манчини проведе среща с ръководството на Интер в Ню Йорк, на която бе обсъдена бъдещето на треньора.

„Тази среща ни предостави важна възможност да излезем по-обединени и решени да върви в една посока, с еднакви цели“, коментира Тохир пред канала на Интер.

„Няма да продаваме Икарди. Получихме няколко оферти, от Наполи също, но нямаме никакво намерение да се разделяме с Икарди. Ние продължихме неговия договор преди година“, добави президентът на „нерадзурите“.

„Ние сме като едно семейство, когато имаме проблеми разговаряме и ги решаваме. Нашето желание е да продължим заедно и в бъдеще. Икарди е нашият капитан и е важен футболист за отбора. Ние сме много щастливи с него.“

„Роберто Манчини е нашият треньор. Той работи на терена с отбора. Аз вярвам много в неговата работа. Ние работим всички заедно. В следващите два дни ще се срещнем отново и ще се опитаме да си помогнем взаимно. Аз имам огромно доверие в Манчини.“

„Ню Йорк е хубав град, но ние не сме на почивка, а трябва да работим. Ще се опитаме да направим някои много добри трансфери, за да окомплектоваме нашия състав за Лига Европа. Нямаме никакво намерение да спираме до тук. Имаме сериозни амбиции. Водим преговори с някои играчи, които са важни за нашата селекция“, каза още Ерик Тохир.