Президентът на Фиорентина Роко Комисо засили още повече напрежението върху старши треньора на тима Винченцо Монтела. „Виолетовите” са в серия от 4 поредни загуби в калчото и собственикът  смята, че е крайно време тимът да постигне победа.

„Продължаваме напред, винаги съм вярвал в отбора и продължавам да вярвам. Не пристигнах тук, за да губя.  Нуждаем се от победа и това е всичко”, сподели той.

„Аз просто искам да помоля за време, за да постигнем целите си. Не съм разговарял с отбора след загубата ни от Торино, но те прекрасно осъзнават, че аз не поех Фиорентина, за да трупаме загуба след загуба”, продължи Комисо. 

„Резултатите изискват време, аз искам да спечеля нещо с този отбор, амбициите ми са големи и трябва да върнем клуба там, където му е мястото. През януари ще бъде трудно да купим класни играчи, защото януарският трансферен прозорец като цяло не е никак лесен,  повечето добри футболисти си имат отбори и е трудно да осъществиш някакъв грандиозен трансфер.  Не зная дали Рибери ще бъде готов за мача срещу Интер в неделя, но Пецела по всяка вероятност ще е на линия. Искам да пожелая на всички весели празници и нека нашите тифози просто да се надяват на най-доброто“, завърши босът на Фиорентина.


Автор: Дидо Калинков