Собственикът на Фиорентина Роко Комисо даде интересно интервю пред  радио Раи Уно по-рано днес. Той засегна много теми, като дори си позволи да даде прогноза за предстоящото дерби в неделя вечер между Интер и Ювентус. Ето какво заяви човекът, който дава парите при виолетовите:

"Според мен, Интер и Ювентус ще завършат 1:1. За мен, този резултат е добър. Аз съм доволен как ние стартирахме сезона, а победата срещу Милан ме развълнува много", заяви Комисо. На въпрос, има ли интерес към закупуването на други тимове от Италия, отговори така:

"Престанете да ми задавате подобни въпроси. Аз съм от Флоренция и мен ме интересува само Фиорентина", заяви Комисо. За пристигането на Рибери ръководителят допълни: 

"Честно казано съм изненадан, че той се вписа толкова добре. Всички знаем, че Франк е страхотен футболист, но не очаквах на 36 той да играе толкова силно", добави босът. Не бе подминат въпроса и за целите на Фиорентина през настоящата кампания.

"Не мисля, че можем да се класираме за шампионска лига. Това е първа година на Монтела тук, и аз искам да растем бавно. Сега се готвим за  мача си с Удинезе, а в края на сезона ще видим къде ще сме", завърши ексцентричният собственик на Фиорентина.

Автор: Делян Калинков