Болоня спечели 2:0 домакинството си на Торино от 13-ия кръг на Серия А. Първото попадение в срещата беше дело на 20-годишния халф Джовани Фабиан. С втория си гол за Болоня младежкият национал на Италия до голяма степен реши мача в полза на домакините, защото Джошуа Зиркзее оформи крайния резултат дълбоко в добавеното време.
 
След победата Болоня се изкачи до шестото място в класирането с актив от 21 точки, докато торинци са 12-и с 16.
 
В 18-ата минута на мача Торино отбеляза, но попадението на Никола Влашич не беше зачетено заради засада след намеса на ВАР. До почивката гостите определено бяха по-добрият отбор. Дуван Сапата и Влашич имаха шансове да се разпишат, но вратарят Лукаш Скорупски беше безгрешен.
 
След почивката Болоня показа прецизност пред гола и реализира малкото положения, които имаше. В 56-ата минута домакините излязоха напред в резултата. Джовани Фабиан се измъкна от защитата на Торино и с хубав удар от границата на наказателното поле отбеляза за 1:0.
 
Торино хвърли всички сили в търсене на изравняване. Това отвори много свободни пространства за домакините, които съумяха да подпечатат победата си с втори гол. Вкара го 22-годишният Джошуа Зиркзее в добавеното време на мача. Първоначално беше отсъдена засада, но след преглед на ВАР се оказа, че няма нищо нередно. По този начин беше оформен крайния резултат 2:0 в полза на Болоня срещу Торино.