Отборите на Болоня и Парма направиха зрелищно равенство 2:2 в мач от 13-я кръг на Серия А. Автори на попаденията за домакините бяха Паласио и Джамайли, а за гостите - Кулусевски и Якопони.

Още при първото опасно положение в мача в 17-ата минута, "дуковете" откриха. Деян Кулусевски овладя рикоширала топка на границите на наказателното поле и отправи силен изстрел, който чукна лявата греда и влезе неспасяемо във вратата.

Десетина минути по-късно Рикардо Орсолини нахлу в наказателното поле, но опитът му да се разпише бе блокиран.

В 40-ата минута Блерим Джемайли получи хитър пас и отправи удар от средна дистанция, който отиваше в горния десен ъгъл, но Луиджи Сепе имаше други планове и спаси.

След последвалия корнер обаче прошка нямаше. Рикардо Орсолини изпълни по чудесен начин ъгловия удар, слагайки топката на главата на Родриго Паласио, който от точката на дузпата засече и изравни.

В 62-ата минута Деян Кулусевски засече подаване в наказателното поле, но ударът му срещна лявата греда.

4 минути след това Рикардо Орсолини пропиля отлична възможност, пращайки топката встрани от левия стълб на вратата от петнайсетина метра.

В 71-ата минута Юрай Куцка намери непокрития Симеоне Якопони, който прати безмилостно топката за 1:2.

В 90-ата минута гостите можеха да подпечатат победата си. Деян Кулусевски стреля в десния ъгъл, но Лукаш Скорупски спаси с вещина.

В самия край на мача Болоня изтръгна равенството, след като от корнер Паз отклони към Блерим Джемайли, който спаси точката за домакините.