Легендата на Милан Звонимир Бобан смъмри Кака, заради продължителните приказки отстрана на бразилеца, относно желанието му да напусне европейските клубни шампиони.

Реакцията от страна на Бобан дойде, след като „кариоката” каза, че мисли да се махне от Италия заради разразилото се насилие по стадионите в страната през последната седмица.

„От няколко месеца, по своя си начин, Кака тъничко намеква, че иска да смени попрището. Доста малки следи, водят към Испания. Дали е безобидно, да се флиртува с Кака, или той наистина ще изневери на любовта на „росонерите”, коментира легендата на Милан.

„Неговите намеци, че продължаването на контракта му, зависи само от ръководството на тима, не ми звучат никак на място. И се замислям – тези неща не са ли вече уредени. Той е символ на „росонерите”, а това признание се свързва с човешките и професионалните качества на дадения състезател. Към този списък попада и предаността”, продължи Бобан.

Кака трябва да знае, че времето тече, а той има шанса да избере. Ако не иска да остане в Милан, просто трябва да намери по-изтънчен начин да изрази желанията си. Може би трябва да покаже малко честност”, завърши той.