Новият футболист на Торино Роландо Бианки благодари на ръководството на тима, че го е върнало обратно в Италия. Нападателят обаче не пропусна да нападне Лацио за това, че „римляните” не са изпълнили обещанията си.

Бианки прекара шест месеца в Манчестър Сити през миналия сезон. След като не можа да се утвърди при „гражданите”, през януари той премина под наем именно в Лацио.

„Какво стана през януари? Не се върнах в Торино. Казано просто, Лацио ми предостави повече гаранции, че в края на сезона ще закупи правата ми”, обясни Бианки.

„Мечтаех да се завърна в Италия и затова не подписах с Торино, въпреки впечатляващата оферта на президента Урбано Кайро”.

Шест месеца по-късно обаче Лацио не се възползва от правото си да закупи нападателя: „Всички видяха какво стана. Президентът Клаудио Лотито не спази обещанието си. Всичко вече е в миналото и аз съм част от Торино”.

„Искам да дам всички от себе си и да вкарам колкото може повече голове. Страхотна е да бъде отново с Никола Аморузо. С него се познаваме добре от времето ни заедно в Реджина”, добави бившият съотборник на Валери Божинов и Мартин Петров.