Директорът на Милан Барбара Берлускони призова привържениците на отбора да подкрепят своите любимци, въпреки слабата форма, в която се намират.

Шампионите на Италия не успяха да победят в последните си три мача, като изостават от Ювентус в битката за титлата, а освен това загубиха първия мач с „бианконерите“ за Купата на Италия.

Берлускони, която е дъщеря на бившия премиер на Италия и собственик на клуба Силвио Берлускони, смята, че феновете трябва да застанат зад отбора на Масимилиано Алегри.

„Отборът има нужда да почувства подкрепата на нашите фенове. Това не трябва да е времето за критика. Сега сме във важен период от сезона“, сподели Берлускони.

„Идващите седмици без съмнение ще бъдат решаващи. Все още сме на път да постигнем всичките си цели. Няма липса на добри новини. Стефан Ел Шаарави доказва, че е обещаващ футболист и някои от нашите играчи достигат добра форма.“

„Като цяло, минаваме през труден период, много от нашите играчи все още не са на разположение и играем на всеки три дни, така че е трудно да се възстановим. Но дори така, призовавам всички за тяхната подкрепа и увереност“, завърши Берлускони.