Българската звезда Димитър Бербатов е получил официална оферта от Сампдория, но е поискал да получи известно време за размисъл. Това твърди италианското издание Il Secolo, позовавайки се на информация от източници от ръквоодството на "моряците".

Представителите на благоевградчанина са обявили, че в събота на обяд ще е ясно становището на нападателя, касаещо офертата от Самп. Засега обаче други предложения към него няма и това би бил страхотен вариант за него да продължи кариерата си.

Досега бившият капитан на националния отбор е играл в три от петте големи първенства на Стария континент, но не и в Серия А. Той беше близо до трансфер там през 2012 г., когато предизвика война между Фиорентина и Ювентус, но в крайна сметка предпочете Фулъм.

Сега Бербо е без отбор от началото на юни, когато изтече контрактът му с Монако. През последните два месеца и половина името му се свързваше с Борнемут, Уест Хем, Астън Вила, Вердер, Олимпиакос, Анталияспор, Галатасарай и къде ли още не, но в крайна сметка българинът не подписа с нито един от тези отбори.