Въпреки че не е за вярване, оказа се, че стриптийзът не е сред любимите дейности на Дейвид Бекъм. Звездата на английския футбол се е снимал за десетки реклами и е свалял екипа си преди очите на милиони хора, но върхът бе, когато преди година направи невероятна фотосесия по бельо за Джорджо Армани.

“Все още се чувствам леко неудобно, когато видя плакат от кампания като тази за Армани. Притеснително е да сваляш дрехите си пред стая пълна с хора. Но след известно време се свиква – всъщност, майка ми все още не може да го приеме”, сподели Дейвид Бекъм.

И докато майката на 34-годишния играч – Сандра, може би не е много щастлива от факта да вижда билбордове с момчето си по слипове, то трите му деца – Ромео, Бруклин и Крус, намират рекламата за забавна.

“Когато за първи път я видяха, казаха “Татко, защо си по бельо, всички могат да те видят?” Те нямат нищо против. Ако бяха малко по-големи, може би щяха да се срамуват”, сподели татко Бекъм

Освен играча на Милан, в рекламата участие взе и съпругата му Виктория: “Никога не сме имали възможността да работим заедно с Виктория, така че ни беше забавно да го направим. Беше страхотно да работя с нея през деня”, добави Дейвид.