Мениджърът на Адриан Муту Джовани Бекали се изказа доста гневно към шефовете на Фиорентина, които показаха вратата на клиента му.

Нападателят, който бе хваната, че е друсал кокаин, докато играеше в Челси, скандално напусна тренировка на тима и тъй като това не е първото му провинение, бе изритан от тима.

Конкретната причина за настоящия раздор е, че Муту искаше да бъде преотстъпен в Чезена, тъй като не играе редовно, а босовете на виолетовите му обясниха, че ако иска да играе в пряк конкурент в битката за оцеляване в Серия А, той Чезена ще трябва да плати за услугите му, докато Бекали искаше това да стане безплатно.

“Мисля, че Фиорентина трябва да се нарича Партизан Белград Фиорентина, защото те имат пари за сърби, но да похарчиш 3 милиона евро за румънец са твърде много за тях и аз имам куража да кажа тези неща”, заяви Джовани Бекали.

“Ако Дела Вале са уплашени, че могат да изпаднат, те трябва да се върнат обратно към правенето на обувки, тъй като не знаят нищо за футбола”, заяви румънският мениджър, който минала година докара Йоан Андоне в ЦСКА, след поредния скандал с Адриан Муту.