Полузащитникът на Наполи Валон Бехрами заяви, че отборът му все още трябва да бъде считан за сериозен претендент за титлата в Италия, въпреки проблемите в последните няколко седмици.

Наполи е трети в подреждането в Серия А, в на шест точки зад лидера Ювентус и пет зад Рома.

"Още е рано. Не трябва да мислим, че сме извън борбата за титлата, имаме много мачове срещу преките ни съперници, и ще ги приемем на "Сан Паоло", което ще ни даде допълнителна мотивация," каза Бехрами пред радио Kiss Kiss.

"Наистина в момента не постигаме много добри резултати. Загубихме последните си три мача, а това не се случва често на отбори от нашия калибър," продължи швейцарският национал. "Но искаме да се върнем към успехите. Искаме да правим по-добре нещата, в които досега грешахме. Искаме да станем голям отбор, имаме нужната класа, и работим върху постигането на тази цел."

"Трябва да се научим да печелим важните мачове. Имаме девет точки, можем да завършим с 12, и въпреки това да отпаднем," коментира Бехрами за ситуацията в Шампионската лига, където Наполи е в групата на смъртта, и спори с Борусия Дортмунд и Арсенал за двете места на 1/16-финал.

"Трябва да си свършим работата и да победим Арсенал, докато Марсилия може да ни направи услуга като бие Борусия," завърши Валон Бехрами.