Младоците от Интер Марио Балотели и Давиде Сантон нямат много поводи за радост напоследък. И двамата се намират в криза, а тимът им е на път да отпадне от Шампионската лига.

Супер Марио и Давиде обаче на открили най-добрия начин да се отърсят от проблемите, които ги съпътстват на футболния терен. Грешките, които правят по време на мач, със сигурност не ги повтарят в дискотеката, твърдят жълтите издания на Апенините.

Популярното списание Chi засече Балотели и Сантон да разпускат в нощен клуб след последния шампионатен мач на Интер. В заведението с обещаващото име „Холивуд” в Милано, двамата били в компанията на пищните красавици Барбара Гуера и Карла Вели. Барбара (долу) нашумя напоследък с връзката си със Силвио Берлускони, а госпожица Вели се прочу с топлес снимките си от последната си ваканция в Маями (голямата снимка).

Явно възрастовата разлика няма никакво значение за любовта, тъй като ТВ водещата Барбара е вече на 31, а дружката й Карла – модел и актриса – е на 28.

Само за сравнение, Давиде Сантон ще стане на 19 след два месеца, а Балотели ги навърши през август.

Chi разказва за изпълнената с емоции нощ, която двамата тийнейджъри прекарали с какичките, но най-интересното е, че никъде не се споменава, кой точно е бил с Карла, и кой – с Барбара…