Отборът на Милан продължава с неубедителните си резултати. „Росонерите“ направи 2:2 като гост на Ливорно в мач от 15-я кръг на Серия А. Отборът на Масимилиано Алегри записа шестото си равенство от старта на италианското първенство и остава в средата на класирането.

Отборът на Милан поведе в резултата още в 7-та минута. Центриране по земя на Кака, успоредно на голлинията, Марио Балотели успя да заблуди вратаря на Ливорно и да промуши топката през ръцете му в мрежата зад него за 1:0.

Ливорно изравни резултата още преди почивката. 25-годишният Лука Силигарди се разписа сред голмайсторите в мача с удар от дъгата на наказателното поле за 1:1.

След почивката двата тима продължиха да бележат. Домакините излязоха напред в 58-та минута. Атакуващият полузащитник Силигарди изведе Паулиньо зад защитата на Милан, последният навлезе в наказателното поле и с премерен удар вкара за 2:1.

В 83-та минута „росонерите“ все пак успяха да изравнят. Марио Балотели сам си изработи нарушение, на добра позиция пред наказателното поле на Ливорно. Италианският национал сам довърши започнатото - реализира своя втори гол в срещата след точен изстрел от пряк свободен удар.

В самия край на двубоя Балотели имаше още една чудесна възможност, за да оформи своя хеттрик, но ударът му от около 30 метра срещна гредата.

След равенството, Милан заема 8-о място със само 18 точки в актива си от 15 мача. Ливорно се намира на 16-а позиция с 13 пункта.