Само няколко дни след като стана ясно, че Марио Балотели ще става татко, нападателят заяви: „Искам тест за бащинство.“

Италианският национал излезе с официално съобщение, че вече се е разделил с приятелката си Рафаела Фико. Именно тя пък в понеделник разкри, че лошото момче на футбола в момента ще става родител. Тя сподели в началото на седмицата, че заедно с Балотели ще дадат още един шанс да връзката си.

Футболистът обаче проплака от Фико и както сам признава, бе принуден да „изясни“ отношенията си с дамата.

„Предпочитам да не говоря за личния си живот публично. Но се чувствам длъжен в случая. Взаимоотношенията ни с Рафаела Фико приключиха през април. Оттогава не сме се виждали, не сме имали контакт. Нямам какво повече да правя с нея. Тя знаеше, че от момента на раздялата ни аз не съм имал намерение да се събирам с нея“, признава Балотели.

„Преди няколко дни, от трета страна разбрах, че тя е бременна. Реших да се свържа с нея, и само след като я попитах дали е бременна, тя потвърди. Много съм разочарован, не мисля, че е нормално да информираш някой, че ще става баща едва след четвъртия месец. Не разбирам защо не се е свързала с мен по-рано, за нещо толкова важно“, добави той.

„Ще поема пълна отговорност за детето, само след тест за бащинство. Мисля, че Рафаела е достатъчно известна, за да си прави реклама така. Това е първи и последен път, в който ще говоря за това. Няма да обсъждам повече това, независимо какво пише или приказва Рафаела“, завършва Марио Балотели.