Новата звезда на Ливърпул Марио Балотели не беше особено любезен към бившия си клуб Милан. Той дойде на "Анфийлд" именно от италианския гранд, но определи престоя си там като "грешка". 

Всъщност, голямата болка на Супер Марио е била, че е напуснал английския футбол. Той си тръгна от Манчестър Сити, за да отиде при "росонерите" и да остане при тях сезон и половина. Сега отново се впуска в авантюра на Острова. 

"Радвам се, че съм тук, в този отбор с толкова млади и качествени момчета. Отдавна исках да се върна в Англия, защото самото напускане на Висшата лига беше грешка. Исках да се върна в Италия, но престоят ми там беше грешка."

"Английският футбол като цяло е много по-добър, играта тук е много по-красива. Сега съм тук и искам да спечеля още една Шампионска лига. Имам вече този трофей, но той не беше моя заслуга, а на целия отбор."

"Наистина не очаквах да ме приемат толкова добре тук. Досега винаги съм играл срещу Ливърпул и феновете не са били добри с мен, но такъв е футболът. Сега ме приеха радушно и това няма как да не ме радва", сподели Балотели при представянето си.