Нападателят на Италия Марио Балотели бе изключително щастлив след успеха над Германия с 2:1 във втория полуфинал на Евро 2012. Играчът на Манчестър Сити вкара и двата гола за своя тим, с което прати „скуадра адзура“ на финал срещу Испания.

"След като ме смениха, се приближих към майка си и й казах: "Тези голове са за теб", обясни Супер Марио. "Моята майка вече не е млада и на нея не и беше лесно да дойде тук, но тя го направи. Аз дълго чаках този момент, за да я направя щастлива. Баща ми ще бъде на финала в Киев. Това че моите роднини, близки и приятели дойдоха на този мач, ми даде сили."

"Ще се постарая да стана голмайстор на европейското първенство. Аз вкарах своите голове след прекрасни подавания. Пасът на Касано бе просто фантастичен, подаването на Монтоливо - също. Ще празнувам ли головете си? Да. И двата гола бяха важни и ни помогнаха да победим", допълни италианецът с ганайско потекло.

"Това е най-чудесната нощ в моя живот, но се надявам в неделя да бъде още по-хубаво. Разбира се, разчитаме да победим испанците", завърши Балотели.

 

Българският Давид носи фамилията Таслаков и успя да надмогне футболните Голиати – нашият играч на Евро 2012 Славей Таслаков след победата си срещу Германия и Италия. С bet365.com, на това европейско, играчът си ти.