Нападателят на Милан Марио Балотели заяви, че сам си е най-големият критик, и не позволява на медиите да стигат до него.

"Много съм самокритичен. Не ме притеснява, когато другите ме критикуват, защото аз вече съм го сторил сам," заяви той на прескофернция преди утрешния мач срещу Атлетико Мадрид в ШЛ.

"Щастлив съм, че играя. Миналата година гледах от страни и страдах. Сега се надявам само да успея да помогна на отбора. Дали съм шампион?! Мисля, че съм добър футболист. Аз съм нападател, но бих играл и като вратар, ако това би ни донесло Шампионската лига," продължи Балотели.

"Искам да помагам на отбора и да печелим. В мачове като утрешния има нещо различно. Не съм вкарвал гол в груповата фаза, защото не съм играл чак толкова много. Не съм вкарвал и на испански отбори, защото те са много трудни съперници. Може би сега е моментът да започна," допълни младокът и не спести похвали за треньора:

"С Кларънс Зеедорф все едно имаме още един съотборник. Нещата се случват по-лесно сега за мен. Той ми е като по-голям брат," завърши Марио Балотели.