Бившият играч на Левски Антонио Вутов отбеляза гол за първия отбор на Удинезе. Юношеският национал на България се разписа при победата на "фриуланите" с 6:0 над аматьорите от Джорджоне. 

Вутов се появи в игра на почивката. На него му бяха необходими само девет минути, за да се разпише срещу четвъртодивизионните съперници. В ситуацията при гола той се справи с играч на Джорджоне и с хубав удар отляво на вратата преодоля вратаря и да направи 4:0. 

Преди българина се разписаха испанецът Алесандре Хейхо в 24-та, бразилецът Жадсон в 30-та и другият испанец Хайме Ромеро в 37-та минути. След почивката Вутов вкара първия гол за Удинезе в 54-та минута, а след него последваха и още два. 

Те бяха дело на друг младок, роден през 1996 г. - Якуб Янтко - в 70-та минута и отново на Хейхо в 81-та. Така беше оформен поредният добър резултат за Удинезе в предсезонната подготовка. 

Това обаче няма да е последната контрола на Удинезе за днес. Играчите от първия отбор, които получиха почивка срещу Джорджоне, ще играят по-късно тази вечер срещу друг слабак - Порденоне.