Бившият футболист на Реал Мадрид Антонио Касано си намери нов отбор. В началото на следващата седмица той ще започне тренировки с отбора на Виртус Ентела, който участва в трета дивизия.

От Виртус Ентела обявиха с официално съобщение, че са приели молбата на Антонио Касано, който от понеделник ще започне тренировки с отбора под ръководството на старши треньора Роберто Бошалия.

Отборът на Ентела съобщи новината в профила си в Twitter, като подчерта, че нападателят ще тренира с отбора без договор.

36-годишният Касано е без отбор от лятото на 2017 година. Той подписа договор с Верона, който бързо бе разтрогнат. За последно той игра в Сампдория, но контрактът му бе прекратен преждевременно.

През лятото на 2017 нападателят се присъедини към Верона, но само след две седмици прецени, че не може да бъде далече от своето семейство и разтрогна с новия си клуб.

Касано започна своята кариера в Бари, а след това игра за отборите на Рома, Реал Мадрид, Милан, Интер, Парма и Сампдория.

В момента Ентела изживява труден момент и води съдебно дело за завръщането си в Серия “Б”. През изминалия сезон тимът изпадна в трета дивизия на Италия, но от клуба претендират, че отборът на Чезена е участвал в уредени мачове и трябва да бъде наказан с отнемане на 15 точки от актива му за сезон 2017/18.