Старши треньорът на Милан Карло Анчелоти потвърди, че Александре Пато и Роналдо ще вземат участие в утрешната среща срещу Наполи. Срещата е очаквана с огромен интерес, защото ще бъде дебют за Пато с фланелката на „росонерите”.

„Пато е готов за игра. Той е спокоен и балансиран и според мен няма да има проблеми. С неговите характеристики и бързина, Пато може да играе с всеки и да комбинира добре с Джилардино, Индзаги и Роналдо.

„Винаги съм казвал, че той е много добър и ще се докаже на терена. Това обаче не означава, че трябва да има напрежение около него. Просто казах, каквото мисля”, обясни Татко Карло.

Другият играч, около който се шуми преди утрешната среща, е суперзвездата Роналдо, който се възстановяваше от контузия. Сега обаче той е отново здрав и готов да изиграе втория си официален мач през сезона.

„Роналдо? Той е добре. Той работи много в Дубай и по време на приятелската среща се справи чудесно. Той може да играе 45-60 минути, но не знам дали ще играе през първото или през второто полувреме”, поясни Анчелоти.