Наставникът на Милан Карло Анчелоти сподели, че неговият отбор не е имал късмет при загубата от Рома в миналия кръг на италианското Калчо, като сподели още, че остава позитивен преди утрешния мач със Сампдория.

„Останахме с положителни емоции от дербито с „вълците”, тъй като не играхме така, както срещу Емполи и Катания”, каза специалистът.

„Определено се представихме по-добре, както в срещата с Шахтьор. За съжаление, резултатът не бе в наша полза. Сега вече се подготвяме за утрешния мач”, продължи той.

„Сблъсъкът срещу Сампдория ще бъде доста деликатен, заради периода, в който се намираме в момента, но трябва да реагираме адекватно на създалата се ситуация – знаем, че проблемите ще отминат, но ние трябва да се уверим, че това ще стане възможно най-бързо”, коментира още Анчелоти.

„Президентът ни засегна факта, че тъй като играем на всеки три дни, ние трябва да наблегнем повече на възстановяването, а не на усилена работа по време на тренировъчните занимания”, Карло отговори на обвиненията отправени от страна на Берлускони, че специалистът претоварва състезателите си.