Последните слухове за раздяла между красивата Алена Середова и вратаря на Ювентус Джанлуиджи Буфон бяха незабавно отхвърлени от звездната двойка. Преди известно време зли езици заговориха, че между половинката на стража и нападателя на Старата госпожа – Амаури, има нещо повече от приятелство. Това обаче се оказа повече от глупаво скроена лъжа, още повече, че за да разсее тези небивалици, двойката реши да обяви, че вече мисли за сватба.

„Няма никаква раздяла. Напротив, смятаме да се оженим”, категорична бе Алена.

Буфон потвърди думите на своята красива половинка: „Да. Говорим си за сватба. На този етап това е единственото нещо, което ни липсва.”

Въпреки че двамата все още не са минали под венчилото, семейството им е по-щастливо от всякога, а Алена и Джиджи се радват на двете си деца.

„Казах му, че нямам нищо против да стана госпожа Буфон. Но смятам, че предложението трябва да бъде направено на колене с голям пръстен в джоба”, добави още чехкинята.

Колкото до флирта между Амаури и Алена, Середова сподели, че едва ли би му простила фриволно поведение спрямо нея и нейния съпруг.