Легендарният италиански футболист Алесандро дел Пиеро, който играе в Ювентус, извършил "малко чудо". След като изслушала негово лично видеосъобщение, 12-годишно момиче се събудила от двуседмична кома.

Малката Джада от град Черенция, била голяма почитателка на Ювентус. Тя се разболяла и изпаднала в кома, а отчаяните родители търсели всякаква медицинска помощ, но нищо не връщало жизнените сили на детето. Накрая в отчаянието си, те се свързали с Ювентус и помолили Дел Пиеро като кумир на момичето, да й изпрати своето послание на видео. Сега те са убедени, че именно Дел Пиеро е върнал 12-годишната девойка към живота.

"В същата нощ, когато тя чу гласа на Алекс на видеозаписа, се случи нещо наистина фантастично. Отначало тя само си размърда ръката, след още два часа повика майка си, а след едно денонощие вече искаше да й донесем сладолед", разказал развълнуваният баща пред италианските медии.

Посланието на футболиста звучи доста простичко: "Здравей Джада, аз съм Алесандро дел Пиеро. Много се надявам, че скоро ти ще се събудиш, за да можеш да гледаш много наши мачове, а също така и мои. За да дойдеш да ни гледаш на живо и най-важното- да се запознаем".