Наставникът на Ювентус Масимилиано Алегри заяви, че няма никакво намерение да си тръгва и съвсем скоро ще подпише нов договор с „бианконерите“.

Роденият в Ливорно специалист спечели втора поредна титла в Серия А начело на торинци, след като в понеделник Рома победи Наполи с 1:0 и така направи математически невъзможно изместването на Юве от върха.

„Преподписването? Нямам химикалка в себе си, но ще намеря някоя отворена будка“, пошегува се Алегри. „Няма никакви проблеми между мен и клуба. Никога не съм имал съмнения, нито пък съм мислел да си ходя.“

„Тази седмица или през другата ще седнем за преговори и ще намерим решение. Остават ни още три мача до края на сезона, както и финалът за Купата на Италия срещу Милан, който ни затрудни в първенството. През тази кампания в отбора дойдоха 10 нови играча, клубът се потруди да доведе талантливия млади играчи в комбинация с национали от най-висока класа. Намираме се в първата година от един нов цикъл, предстои ни страхотно бъдеще. През следващия сезон ще бъдем далеч по-конкурентни в първенството и ще направим силен сезон в Шампионската лига“, обеща Алегри.