Нападателят на Интер Диего Милито тъжи по Жозе Моуриньо, и не усеща достатъчно подкрепа от страна на Рафаел Бенитес, твърди агентът на футболиста Фернандо Идалго. Аржентинецът реагира ядосано, когато бе заменен през уикенда, и дори бе чут да казва, че иска да разговаря по въпроса с Бенитес. Милито никога не е имал такава голова суша в Интер, и фактът, че вече четири пъти е ваден от игра този сезон допълнително го притеснява.

„Диего е неспокоен,” заяви Идалго. „Но като професионалист е наясно, че такива неща се случват. Той иска да излезе от дупката възможно най-бързо, дори и да не усеща, че има вярата на останалите в себе си.”

„Хора като Милито се нуждаят от подкрепата на треньора, за да дават най-доброто от себе си,” добави агентът. „Миналата година той се раздаваше напълно, защото усещаше безпрекословната вяра на Моуриньо в себе си. Той го караше да се чувства незаменим, най-добър в света.”

„Сега това не е така при Бенитес. Той непрекъснато се чувства като под лупа, и ранните смени също са потвърждение. Моуриньо го защитаваше психологически. Караше го да се чувства сигурен, и излъчваше спокойствие,” заслужи Идалго.