Агентът на Донарума: Купувачите на Милан се излагат!

Джанлуиджи Донарума източник: Gulliver/Getty Images

Джанлуиджи Донарума източник: Gulliver/Getty Images

Агентът на вратаря Джанлуиджи Донарума направи поредният си цветист коментар по повод бъдещето на играча в Милан. Мино Райола показа ясно какво мисли за постоянното отлагане продажбата на клуба и определи китайските инвеститори от Sino-Europe Sports като „излагация“.

Неяснотата в този толкова важен аспект е основната причина Донарума все още да не води преговори за нов договор. Райола на няколко пъти подчерта, че иска да бъде сигурен в каква посока ще поеме отборът, тъй като клиентът му заслужава да бъде част от топ клуб.

Берлускони бесен, задава се поредна засечка с китайците

„Лесно е, когато си говорим за Джиджо – с Милан сключихме съвместно споразумение преди месец да не коментираме ситуацията“, обясни Райола пред радио CRC.

“Донарума е футболист на Милан, но всички знаем каква е ситуацията в момента. Той трябва да се фокусира върху работата си. Моят фокус е наред. Джанлуиджи има договор с клуба за година и половина.”

Милан отказа Реал за гигантски трансфер

“Има китайски инвеститори и китайски инвеститори – не всички са едни и същи. Мога да ги разгранича, като посоча за пример собствениците на Интер, с които се срещнах. Те имат ясни идеи, искат да преродят клуба и да го върнат сред онези 6-7 тима, които са най-добрите в света. Имат и финансовите възможности, за да го постигнат, затова вярвам, че ще успеят.”

“Не познавам купувачите на Милан и дотук тези инвеститори просто се излагат. Впечатленията, които оставят, не са положителни. Надявам се все пак да идват, за да постигнат важни неща с Милан. Въпреки всичко не вярвам да се получи”, добави Райола.

профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 
Милан Джанлуиджи Донарума

Италия