Бразилският нападател Адриано изглежда е щастлив след завръщането си в родината. Голмайсторът си тръгна от Интер, където бе изпаднал в жестока дупка. В Милано Императорът олицетворяваше думата скандал, но вече явно е обърнал друга страница…

Журналистката Жоано де Асис от „Глобо Еспортиво” публикува любопитен материал свързан с тарана на Сао Пауло. Само няколко седмици след завръщането си в Бразилия Адриано изглежда нов човек.

Играта на бразилеца тръгна и той реализира два гола в последната среща на Сао Пауло. В страната на кафето отново започват да таят надежди свързани с атлетичния нападател.

Очевидно и в личен план Адриано е на вярната честота. Фотографите уловиха мил кадър. Императорът, който по-често е сниман в дискотеките и с чашка в ръка, този път предпочете да поиграе с невръстния си син.

За разлика от преди голмайсторът не говори много. „Искам да вкарвам голове. Това и правя. Желанието ми е да се върна в националния отбор на Бразилия”, скромно обяви един от най-талантливите футболисти в света.