Играчът на Интер Адриано може да обмисли евентуално оставане в редиците на Сао Паоло, ако „нерадзурите” намерят подходящо споразумение, с което да освободят „Императора” през зимния трансферен прозорец.

Кариоката” в момента е на двумесечна рехабилитация в Сао Паоло. По последна информация оттам, той вече е свалил 5 килограма под стриктна програма.

Адриано вече призна, че пиеше прекалено много и доста често излизаше вечер”, каза представителят на футболиста Гилмар Риналди.

„Това пречеше на физическата му форма, както и на качество на представянето му на терена. Сега обаче той направи първите си крачки към реално възстановяване”, коментира още агентът.

„Сега се намира на прав път, и ако реши да остане в Бразилия, прекрасната база на Сао Паоло би представлявала идеална дестинация за него”, сподели още той.

Шефовете на италианските шампиони на няколко пъти споделяха, че нямат намерение да продават Адриано през януари, но удължаване на престоя на футболиста в Бразилия не е изключено.

„Всичко е много сложно, но ако желанието на играча е да остане в Сао Паоло и съответно се намери подходящо разрешение на ситуацията – в такъв случай ще бъде направено всичко възможно, за да се достигне до споразумение с Интер”, завърши Риналди.