Има голяма вероятност наставникът на Интер Жозе Моуриньо да остави Адриано извън състава за двубоя в средата на седмицата с Фиорентина. Медиите в Италия информират, че спецът е бесен на своя играч, който в неделя вечер е отишъл да купонясва като е продължил до ранните часове на понеделник.

Португалецът хвърляше пяна след нулевото домакинско равенство с Дженоа като публично обвини играчите, които смята, че имат най-голяма вина за провала.

Най-черната овца е Хулио Крус, като това бе потвърдено в понеделник и от президента на клуба Масимо Морати.

Според „La Stampa” обаче Адриано също е успял да скъса нервите на Моуриньо. В неделя, след двубоя с Дженоа, той е излязъл да празнува със съотборника си от бразилския национален отбор Роналдиньо. Последният не може да тренира с Милан заради контузия.

Въпреки че Адриано успя да се появи на време за тренировка в понеделник, „кариоката” далеч не е бил на върха на възможностите си, което е ядосало бившият мениджър на Челси.

Евентуалното изпадане от състава на Адриано и Крус може да даде шанс за изява на Виктор Обина и Марио Балотели. Ернан Креспо също може да получи възможност да блесне.