Медиите в Италия разкриха, че от Интер са готови да уволнят Адриано заради неспазване на условия от контракта си.

Императорът” имаше сериозни проблеми в последните 18 месеца както на терена, така и извън него. От началото на новия сезон, той се е появил в игра за италианските шампиони само четири пъти.

Агентът на бразилския нападател Гилмар Риналди призна по-рано днес, че очаква да проведе разговори с ръководството на тима, като разкри още, че има голямо вероятност „кариоката” да напусне „нерадзурите” през зимния трансферен прозорец: „Намираме се на кръстопът. Ще се срещна с шефовете на Интер в близките дни, но ще трябва да изчакаме още малко, за да преценим, кои ще са най-добрите условия за всички страни.”

Според медиите в Италия, от ръководството на шампионите са показали на мениджъра резултатите от последните няколко медицински теста на Адриано, които са в разрез с условията на договора на играча. Какво точно е нарушението на контракта не се споменава, но по всичко изглежда, че става дума за доста сериозни проблеми, след като се обсъжда уволнението на състезателя.

Според други спекулации, шампионите на Серия А са готови да разменят „кариоката” за Роландо Бианки от Манчестър Сити, който все още изпитва проблеми в тима и не може да разкрие пълния си потенциал.