Нападателят на Интер Адриано заяви, че иска да остане в клуба, като изрази желанието си да се отплати на президента Масимо Морати за вярата, която той има в него.

Бразилецът бе спряган като летен трансфер, след изкара доста труден сезон и единственото, с което ще бъде запомнен, е разочароващото му поведение извън терена.

„Ако от ръководството ми разрешат, бих останал на „Сан Сиро”. Интер е моят дом”, каза Адриано в интервю за „Gazzetta dello Sport”.

„При всички положения искам да остана в тима, защото Морати има доверие в мен и аз искам да му покажа, че не бърка”, продължи той.

„В случай, че наистина искат да ме продадат, ще поставя само едно условие – трансферът ми да е в друг италиански клуб. Ще приема решението на ръководството, но все пак искам аз да избера следващата си дестинация”.

Морати заяви, по-рано този месец, че няма намерение да продава футболиста, тъй като на такъв талант не бива да се обръща гръб, само заради един слаб сезон.

„Адриано притежава огромен потенциал, което го прави един от най-добрите ни играчи и в това няма никакво съмнение”, завърши петролният магнат.