Нападателят на Интер Адриано няма да представя своя отбор в Шампионската лига. „Нерадзурите” официално обявиха групата си от 25 футболисти за най-комерсиалния футболен турнир, а името на бразилеца не фигурира в списъка с картотекираните от наставника Роберто Манчини играчи.

„За мен беше много голямо разочарование да оставя някой от възпитаниците си извън групата”, каза треньорът на италианския тим.

Запитан, какви са отношенията му с Адриано, Манчини заяви: Аз много съм говорил с него през изминалите години и от моя страна винаги е имало огромна вяра в този футболист. Както вече няколко пъти казвам, убеден съм, че той отново ще стане шампион на Европа”.

„Адриано остава извън състава, но това не означава, че няма да разчитам на него в други мачове”, добави наставникът на Интер.

Както е известно, в последните няколко дни шампионът на Италия упорито се опитваше да се раздели със „стрелеца” си. Адриано обаче отказа договори под наем от Уест Хем, Манчестър Сити, Парма и Лацио и предпочете да остане на „Сан Сиро”.