Любовта към любимия отбор не познава граници. Това нагледно демонстрираха 60 привърженици на Байерн, които направиха и невъзможното, за да гледат на живо гостуването на баварците в Москва срещу ЦСКА.

Проблемът бе, че заради расистки скандирания от страна на привържениците на „армейците“, московският гранд бе наказан да играе пред празни трибуни, а от това пострадаха и феновете на Байерн, желаещи да подкрепят отбора си.

Това обаче не спря най-отдадените от тях. 60-те привърженици от клубната фракция „Номер 12“ наеха офис на 18-ия етаж на бизнес стража непосредствено до „Арена Химки“, откъдето макар и малко отвисоко, успяха да наблюдават на живо мача, спечелен с 1:0 от техните любимци.

В същото време на трибуните все пак имаше близо 400 зрители, които са попаднали на стадиона с билети от спонсорите на УЕФА, което ядоса изпълнителният директор на Байерн Карл-Хайнц Румениге: „Комично е, че спонсорите могат да влязат, а феновете на Байерн трябва да останат навън.“

Ръководството на клуба обаче помисли за 60-те привърженици и в крайна сметка пое сумата за наема на офиса, който бе в размер на 5000 евро.