Бившият немски национал Бастиан Швайнщайгер получи уникално предложение за бъдещ ангажимент в професионалния футбол. Швайнщайгер в момента обмисля бъдещето си след като приключи дебютния си сезон в американската лига.

Източникът на колоритното предложение е аматьорския немски клуб Буна Хале.

Бастиан Швайнщайгер получи оферта за парцел земя, селекция от бири и още доста любопитни облаги, ако поспише с клуба.

От името на Буна Хале говорителят на клуба изпрати предложението чрез социалната мрежа Facebook.

Сред останалите екстри, с които Буна Хале иска да изкуши Швайни са детегледачка за бъдещото дете на Бастиан и съпругата му Ана Иванович, както и членство в местния тенис клуб за сръбкинята, която е бивша тенисистка.

„Не сме в Шампионската лига все още. Пътят е тежък, но да привлечем теб за наша голяма бъдеща звезда не е невъзможно. Няколко от нашите състезатели са големи твои фенове и биха се радвали да играят с теб. Да не забравяме и социалния аспект. След тренировка ще може да заредиш батериите с 20 различни вида бира. Може би дори ще кръстим стадиона си на теб”, пише още в офертата към Швайнщайгер.

Преди дни генералния мениджър на Чикаго Файър Нелсон Родригес коментира, че клубът е близо до това да си осигури подновяване на контракта на немския футболист, но дали биха могли да конкурират предложението на Буна Хале...