999 минути. Точно толкова време траеше головата суша на Томас Мюлер. В двубоя срещу Волфсбург /5:0/ Мюлер най-сетне сложи точка на дългата негативна серия, реализирайки за 4:0 в 76-ата минута.

След края на двубоя Мюлер логично бе много щастлив и разкри любопитен облог, заради който се е наложило да плаща на шеф на клуба след края на мача.

"Преди двубоя се хванах на бас с господин Румениге. Комично е, защото заложих срещу себе си, че няма да вкарам. Но в крайна сметка платих и господин Румениге се зарадва много", обясни Мюлер. Самият шеф на немския колос пък коментира лаконично, че е искал допълнително да стимулира германския национал. "Трябваше да го подразня", сподели той.

Румениге бе много доволен и от подаръка, направен от съседите от Инголщад, които нанесоха първа шампионатна загуба на РБ Лайпциг и така помогнаха на Байерн да се върне начело на Бундеслигата.

"Който има такива съседи, не трябва да се оплаква. Те ще получат един камион с бели наденички и бяла бира и от 60 километра разстояние могат да празнуват с нас", сподели Румениге по време на коледното парти на Байерн.