Кошмарът на всяка жена е нейният мъж да се влюби в най-добрата й приятелка, а именно това се случи на красавицата Силви ван дер Ваарт. Нейният съпруг – звездата на Хамбургер ШФ Рафаел сътвори невероятен любовен скандал, на който могат да завидят дори Валери Божинов и Николай Михайлов.

Звездната двойка се раздели след скандал навръх Нова година, а сега стана ясно, че Рафаел не си е губил времето и вече има нова любов в живота си. Тя се казва Сабиа Буларуз, която е...най-добра приятелка на Силви. Това обаче не е всичко. Сабиа е и съпруга на колегата на Ван дер Ваарт в холандския национален отбор – Халид Буларуз! Двамата имат две деца заедно, но в началото на 2013-а окончателно обявиха, че са разделени.

Любовен скандал: Ван дер Ваарт е гадже с най-добрата приятелка на Силви, тя е съпруга на друг холандски национал

източник: БГНЕС, twitter.com/sylvievdervaart, twitter.com/SabiaBoulahrouz

Любовната тройка или по-скоро четворка се познава от доста години, тъй като сънародниците Ван дер Ваарт и Буларуз бяха съотборници в Хамбург, а техните съпруги бяха две от най-красивите футболни половинки на стадиона.

Сабиа и Силви бързо се сприятеляват и изглеждат неразделни като постоянно са заедно по магазини или по светски събития, а в Туитър наричат себе си BFF (Best friends forever, в превод: най-добри приятелки завинаги). Но Сабиа не е само близка със Силви, а и с Рафаел като дори често е забелязвана в компанията на „холандското семейство Бекъм“.

Сабиа бе с двойката и в драматичната новогодишна нощ, в която се стигна до раздялата между Силви и Рафаел. Тя дори позира на последната обща снимка на двойката – два часа преди разразилия се скандал.

Приятелство, което се превръща в любов, както самият футболист обяснява пред „Билд“. „Ние се познаваме от години и винаги сме били добри приятели. В последните седмици при нас двамата изненадващо се породиха големи чувства, чрез доверие възникна обич.“

„Ние сме заедно отскоро. Подхождаме спокойно. Нашата любов се нуждае от време, за да се развие“, сподели пък Сабиа Буларуз, която явно не се притеснява от това, че е заедно с мъжа на най-добрата си приятелка. „Не мисля, че Силви е ядосана. Ние се събрахме дълго време след раздялата. Тя със сигурност знае за нашите отношения. Силви живее своя собствен живот.“

Самата Силви не е коментирала новината, но във Фейсбук много хора веднага показаха възмущението си от поведението на Рафаел и Сабиа.