Руди и Карин Асауер са родени на 30-и април 1994-а година. Легендата на Шалке 04 обаче не обича да говори за личния си живот и досега неговата близнaчка оставаше скрита от апаратите на фоторепортерите, пише германският таблоид „Билд”. бившият мениджър на „кралско-сините” за първи път показа пред медиите своята сестра едва вчера.

Двамата живеят на 5 километра един от друг. „Въпреки това се виждаме рядко. Но когато един от нас има нужда, другият винаги е на линия”, казва Карин и споделя, че в училище винаги е давала на брат си да преписва от нея.

„Утешавах много Руди, когато се оттегли от поста в Шалке. Аз също бях много тъжна”, казва чаровната Карин.

Футболният бос все пак е неин батко, тъй като се е появил на свят с 10 минути по-рано. „Нарича ме „сестричке”, разкрива сестрата на Руди Асауер. „Той понякога е като полтъргайст. Но под грубата обвивка се крие мека душа. Руди разбира ужасно много от футбол”, казва Карин. „Е, да по-напред съм от нея, но тя стана фен на Шалке благодарение на мен”, смее се легендата на „кралско-сините”.

Откакто Руди Асауер напусна тима от Гелзенкирхен, „по-малката” му сестра гледа единствено мачовете на Хертен – отбор от окръжната лига на Германия. „Всъщност това е първият клуб на Руди”, признава Карин.