Бившият футболист на Ботев Пд Тодор Неделев направи днес първа тренировка от дълго време наравно със съотборниците си от от Майнц 05.

Заради контузия, Неделев отсъстваше цели 5 месеца от заниманията на своя немски отбор и не скри задоволството си от факта, че отново тренира.

Със съдействието на Майнц 05 той пусна във Фейсбук видео-обръщение на български език, в което изрази благодарността си за подкрепата към него през дългите месеци на принудителна почивка.

Ето какво сподели Неделев:

„Добър ден на всички българи. Днес направих първа тренировка с отбора от 5 месеца насам. Чувствам се добре, вече всичко е наред. Всички са много доволни, че започнах да тренирам с отбора, както и аз. Надявам се оттук-нататък да няма повече контузии и всичко да бъде наред. От лятото вече да започвам да играя, за да покажа какво мога.“

„Благодаря на всички за подкрепата, на всички българи, на всички съотборници, на кондиционните треньори, на физиотерапевтите, на докторите. Благодаря на всички! Много съм щастлив, че вече съм напълно възстановен и мога да тренирам с отбора“, заяви футболистът.

ВИДЕО С ТРЕНИРОВКАТА И ИНТЕРВЮТО МОЖЕ ДА ВИДИТЕ ТУК