Пред много тежко изпитание е подложен бившият голмайстор на Бундеслигата Аилтон. Бразилецът участва в немското риалити шоу „Dschungelcamp“, което е подобно на „Сървайвър“.

В него целта на бившия нападател на Вердер Бремен е да се справи с живота в австралийската джунгла, където живее заедно с другите участници в шоуто. Най-големият проблем на Аилтон обаче не се казва джунглата, а Микаела Шефер, която се изявява като еротичен модел и също участва в шоуто.

28-годишната красавица упорито сваля женения бразилец, който колкото и да се опитва не може да остане равнодушен пред хубавицата.

Кулминацията в досегашните епизоди на шоуто беше предаването в понеделник вечер, в което Микаела се съблече чисто гола пред погледа на смаяния футболист.

ВИДЕО и СНИМКИ: Тежко изпитание за Аилтон, гола красавица му вдигна самолета в риалити шоу

Всъщност Аилтон искаше да придружи Шефер до езерцето в джунглата, но хитрата хубавица използва възможността, за да покаже перфектното си тяло на бразилеца.

Само за секунда Микаела съблече горнището на банските си и влезе във водата пред погледа на Аилтон и показа добрата работа на пластичния хирург.

„Сега свалям и долнището“, извика Микаела на шашнатия бразилец, който от притеснение не знаеше къде да гледа, а в един момент дори се обърна с гръб, клатейки невярващо глава. „Той не знаеше, какво да каже. Мисля, че това е сладко“, коментира след това Шефер.

ВИДЕО и СНИМКИ: Тежко изпитание за Аилтон, гола красавица му вдигна самолета в риалити шоу

Бившият футболист очевидно се притесняваше от реакцията на съпругата си, но не успя да издържи на гледката и както се вижда на снимката и на видеото, „вдигна самолета“. След това пък той си позволи и да опипа гърдата на Микаела.

Иначе Аилтон обяви случилото се за „провокация“. „Трябва да внимавам, имам жена вкъщи в Мексико“, заяви той.

ВИДЕО и СНИМКИ: Тежко изпитание за Аилтон, гола красавица му вдигна самолета в риалити шоу

Водещият на риалити шоуто Дирк Бах пък е доволен от интригата и би се радвал, „ако неговата мексиканска жена дойде. Ще й покажа, от коя страна трябва да хвърли ножа“, пошегува се той.

Вижте ВИДЕО на случилото се!