Нападателят на Байерн Мюнхен Томас Мюлер увери привържениците на клуба, че нямат поводи за притеснения относно головата му форма. Според германския национал съвсем скоро той ще се завърне към обичайното си представяне.

27-годишният нападател вече има 5 мача в Бундеслигата зад гърба си, но още не се е разписвал. Серията му може да се проследи още от UEFA EURO 2016, където Мюлер не успя да вкара нито веднъж за Германия.

„Футболът е като ежедневният живот. Имаш отлични, добри, нормални и лоши фази. Добрата голова серия е нещо специално и никога няма гаранции. Просто трябва да приемеш нещата такива, каквито са“, коментира Мюлер.

„Дотук вратарите срещу мен реагираха брилянтно всеки път. Не правя нищо грешно в тези ситуации, но очевидно нямам никакъв късмет. Обичайно, когато дълго време не си вкарвал, това ти се отразява, но в спорта е така. Убеден съм, че скоро ще се разпиша. Аз съм от този тип играчи, за които говорят повече успехите на отбора. Ключът е да имаш позитивен край на сезона, когато се печелят титлите“, допълни Мюлер.