ФФК Олдесло е скромен женски отбор в Германия, но очаква в най-скоро време много нови фенове. Причината: тимът от града, намиращ се между Хамбург и Любек, направи трансфера на сезона.

Олдесло привлече турската националка Филиз Коч, която вече е главна тема в местните медии. Коч е доказателството, че футболистките могат да бъдат много секси. Красавицата е известна с това, че освен футболистка, е и манекенка.

За новия й треньор Михаел Клаусен обаче не това е причината да привлече Коч. Според него красавицата (1,74м, 57кг; мерки: 90-64-89) е бърза и много технична, заради което може да помогне в борбата на отбора за оставане във Втора Бундеслига.

От 12-та си годишнина, Филиз играе футбол, като талантът й не е случаен. Нейният баща Саваш Коч е бивш играч на Галатасарай и Хановер 96, а освен това има мачове и за турския национален отбор.

До националната фланелка е стигнала и неговата дъщеря. На 16 години тя избрала да играе за родината на баща си, тъй като не виждала шанс за място в женския Бундестим. За Турция Филиз има вече два мача, както и шест за девойките на страната.

Футболът обаче не е единственото поприще, в което Коч е успешна. В свободното си време красавицата се занимава с мода, манекенство и телевизия. Футболистката е асистентка в местно шоу предаване, а освен това се е снимала в няколко реклами. За нея обаче футболът е на първо място, а всичко друго – хоби.