Новата звездна двойка в спорта Бастиан Швайнщайгер и Ана Иванович вече изобщо не крият връзката си като немският национал бе в Австралия по време на подготовката на сръбкинята за Аустрелиън Оупън.

Швайни така и не оповести раздялата си със Сара Бранднер, с която имаха 7-годишна връзка, но по време на подготовката на Байерн в Катар даде ясен знак, че всичко между тях е приключило.

До момента на бутонките на световния шампион можеше да се види изписано името на бившата му любима Сара. За контролата срещу сборния отбор от звездите на катарското първенство /4:1/ обаче, Швайни собственоръчно бе скрил името с черен маркер - нещо, което не остана незабелязано от немските медии.

Футболистът и манекенката бяха любимата двойка на Германия като Сара неизменно подкрепяше халфа от трибуните. Тя бе заедно с него и в Бразилия по време на Световното първенство, но в края на миналата година неочаквано в интернет се появи снимка на Швайнщайгер и Иванович, държащи се за ръце, което подсказа за края на връзката на световния шампион с Бранднер.