Звездата на Байерн Бастиан Швайнщайгер отново е влюбен, но този път до уши, пише германският таблоид „Билд”. Красивата манекенка от Мюнхен – Сара Бранднер, завъртя главата на 22-годишния полузащитник.

Хубавицата е само на 18 години, висока е 1,81 метра и носи дрехи в завидния размер – 34/36.

Младата двойка за първи път говори открито за любовта помежду им. „Да, ние ходим от три седмица”, казва националът. Сара, която все още ходи на училище, добавя: „Много сме влюбени един в друг”.

Всичко започна в началото на май, тогава двамата се срещнаха в стилния бутик „Апартамент 20”. Швайни отишъл там, за да придружи свой приятел, който искал да си купи дрехи. „Атрактивна е…”, помислил си най-напред Бастиан.

В края на месеца обаче двамата се срещнали отново по време на почивка в Ибиза. „Това не беше планувано. Всъщност е невероятно съвпадение, че се срещнахме там”, разказва Сара. А играчът на Байерн добавя: „Първата целувка дойде след това, но едва по време на пътуването обратно към Мюнхен”.

„Ние не обичаме да се затваряме вкъщи, а да излизаме заедно – без да се крием”, споделя топмоделът.

Най-накрая Бастиан отново е щастлив. След като се раздели с бившата си приятелка Даниела (20) преди половин година, халфът не се появи на терена заради възпаление на коляното, причинено от ухапване от кърлеж.

Сега всичко изглежда отново прекрасно – благодарение на новата му любов. „Вече тренирам с топка. Целта ми е до 11 август да съм във форма. Хубаво е, когато имаш до себе си човек, който те подкрепя винаги”, радва се Швайнщайгер.