Нападателят на Байер Леверкузен Щефан Кислинг сподели, че чака с нетърпение и без страх сблъсъка с Манчестър Юнайтед тази вечер.

Първата среща между двата отбора на "Олд Трафорд" завърши с победа на англичаните с 4:2 и Кислинг смята, че неговият тим е анализирал грешките си и няма да ги повтори.

"Бяхме развълнувани в Манчестър и малко изплашени. Това беше първия ни мач в Шампионската лига от доста време и атмосферата на "Олд Трафорд" застави мнозина да нервничат. Сега сме добре подготвени и се надявам, че ще можем да демонстрираме това пред зрителите. Приятно е да знаеш, че цяла Германия те гледа. Ние трябва да покажем на нацията, че умеем да играем. Ако всички се представят на най-доброто си ниво, имаме шанс да поднесем сюрприз и да продължим. В последните мачове играхме добре и с нетърпение чакам двубоя с Юнайтед. За мен това не е просто още един мач срещу един съперник. Манчестър разполага с много добър състав, достатъчно е да погледнем колко награди завоюва през последните години. Ние обаче мислим за нашата си игра. Против кого ще се сражаваме не е важно. Отборът ни се движи в правилната насока. Имаме много силна защита, но и нападателите могат да играят на високо ниво. Когато играем силно и в отбрана, и в атака, да ни преодолеят е трудно. Смятаме да използваме всеки предоставен ни шанс", каза Кислинг. /БГНЕС