Световният шампион Андре Шюрле се позабавлява сериозно при гостуването си на онлайн канала "Rocket Beans TV", където бе интервюран от водещата София Катс.

Младата водеща обаче стана жертва на тоталната си липса на футболни познания и на сериозна шега от страна на хората зад кадър в нейния екип.

Като подготовка за интервюта Катс имаше разпечатана страница от Уикипедия с информация за своя събеседник. Тя обаче бе доста изненадана, когато Шюрле започна да ѝ говори на немски. Причината: Тя мислеше, че разговаря с английски състезател по електронни спортове.

Шюрле обаче реагира с усмивка и влезе в роля като обясни на водещата, че просто има германски корени, заради което владее немски език. Футболистът на Волфсбург продължи да отговаря на въпроси за компютърната игра "Call of duty", въпреки че на моменти трудно скриваше смеха си.

Смехът е голям и зад кадър, тъй като шегата бе сторена именно от хората от екипа на Карс. Те бяха извадили информация от Уикипедия за състезателя по електронни спортове Кристиан Шмийл, който обаче нарочно е записан като англичанин, а към информацията е добавена снимка на Шюрле.

След известно време Шюрле все пак обясни на водещата кой всъщност е той, а Катс определено не бе щастлива от шегата на колегите си

ВИДЕО можете да видите ТУК.