Хууб Стевенс е най-добрият треньор на Хамбургер, това заяви спортният директор на клуба Дитмар Байерсдорфер в интервю за германския таблоид „Билд”. 

 

Запитан, кой е бил най-сполучливият му трансфер, откакто е в ръководството на клуба, Байерсдорфер бе категоричен: „Няма как да определя някой като най-лош. Но определено най-добрият коз бе назначаването на Хууб Стевенс. Когато той се появи, тимът ни бе застрашен от изпадане във втората дивизия на страната, беше тотално разбит из основи”, каза шефът на Хамбургер.

 

Както е известно, холандският наставник най-вероятно ще напусна поста в северния германски град, тъй като съпругата му е много болна. „Говорих с Хууб по този въпрос. Надявам се само че всичко с него и жена му ще се оправи. Все още обаче имаме задачи пред нас, разбираме се отлично”, сподели Байерсдорфер.

 

Босът на Хамбургер е много доволен от настоящия състав. „Имаме страхотна група. Може би най-младият тим в страната. Още много дълъг път ни предстои. Не сме достигнали върха на развитието си”, каза още Байерсдорфер.