Обявената за най-сексапилна футболна съпруга в Бундеслигата Нивес Целзиус реши да даде ценни съвети на желаещите да последват примера й и да се присъединят към групата на така наречените WAG’s – футболни съпруги.

Любимата на футболиста на Карлсруе Дино Дърпич има седмична рубрика в авторитетния немски вестник „Билд”, като именно „Как да станеш футболна съпруга” е темата на последната й статия.

Лятото дойде и дава идеалната възможност да завладееш сърцето на футболист. Защото във времето без футбол звездите са в най-голяма сексуална сила.

Така моята най-добра приятелка се реши, с моя помощ, да преследва един футболист. Още преди две години тя си хареса този сладък тип и заедно имахме идеалната стратегия, как да го свали. И всичко се получи перфектно…

Преди три месеца успях да взема телефона на нейния избраник. След това тя му изпрати един мил SMS. Той отговори. И така продължи – бързо двамата станаха интимни SMS-приятели.

Телефонна връзка винаги е една добра стъпка нагоре. Защото иматe предимството, че футболистите са заети с много мачове и не могат да ви вкарат бързо в леглото. И след това веднага да ви зарежат! Така просто успявате да се опознаете по-добре, което е фундаментално, ако искате нещо повече.

Така моята приятелка успя да постигне всекидневен контакт със своя възлюбен. Понякога дори те се чуваха по телефона повече от веднъж на ден. И така, докато нещата не станат сериозни…

На нашия прекрасен бряг на Адриатическо море се стигна до първата им среща. Двамата се чувстваха така, сякаш вечно са се познавали. По мой съвет тя го покани да карат водни ски. В открито море тя го изненада с горещи целувки. И след това правиха секс – и за двамата едно незабравимо преживяване.

Футболистите дори повече от другите мъже си падат по приключенския секс. Причината затова е, че в съблекалнята не се обсъжда нищо друго освен това, кой води най-интересен сексуален живот.

Остатъкът от ваканцията моята приятелка и нейната футболна звезда прекараха в диви местности, на най-лудите и романтични места. След това той трябваше да се върне в Германия, защото предсезонната подготовка започваше.

Това е хубавото на летния флирт: Ако успеете със своя чар да задържите футболиста в своите ръце до последния ден заедно, тогава най-вероятно ще сте заедно и цялата година. Защото поради натоварения си календар те не могат да намерят време да опознаят друга жена.

Така че, жени, атака!!! Лятото едва започва…