Наличието на Джейдън Санчо ще помогне на Борусия Дортмунд да просперира и е добре, че той ще остане в Борусия Дортмунд, твърди защитникът Матс Хумелс. Ръководството на тима даде срок до понеделник за евентуални оферти към 20-годишния английски национал, но такива така и не пристигнаха до клубните офиси.

"Това е чуден шанс за нас да станем още по-добри, да направим следващата стъпка напред. Именно тази цел трябва да си поставим за предстоящия сезон и аз мисля, че можем да постигнем дори повече", каза той от предсезонния лагер в Швейцария.

"Той е футболист, който в един мач може да направи разликата между два отбора. Потенциалът му няма лимит и ако той иска да го докаже поне за още година при нас, аз съм доволен".

Според слуховете, Дортмнд иска 120 милиона евро за правата на Санчо.

"Джейдън е в нашите дългосрочни планове. Искаме той да бъде при нас през следващия сезон и решението ние окончателно", заяви спортният директор Михаел Цорк.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.